Maatwerk. Kwaliteit. Flexibiliteit. Hippics.

Hippics Design
Een klein bedrijf in Rolde dat groot is in prestaties. Korte lijnen en snelle service. Boordevol hippische kennis. Meer dan vijftien jaar ervaring in de grafische vormgeving en webdesign hebben ons bedrijf gevormd tot wat het nu is. Door de jaren heen hebben we een respectabel portfolio opgebouwd.

Team

Hippische sector
Wij bouwen websites. Wij ontwerpen logo's, brochures, flyers en ander drukwerk. Wij adviseren op het gebied van online en offline marketing. Door onze ervaring met paarden weten we wat mensen aanspreekt. Wat we voor u kunnen betekenen? Kijk rond op de site of neem contact met ons op.

Kantoor

Landelijke dekking
Voordat we voor u gaan ontwerpen, willen we graag persoonlijk kennismaken. We vinden het belangrijk om van u te horen welk doel u voor ogen heeft. Wellicht hebben wij verhelderende ideeën over het behalen van deze doelen. We komen graag bij u langs op het bedrijf. Uiteraard bent u ook bij ons op kantoor welkom!

Vergaderruimte
Een flexibel team dat met u meedenkt en helpt met het creëren van de perfecte presentatie. Van logo tot complete marketingcampagne, zowel online als offline

CONTACT

Openingstijden: ma-vr: 09.00 - 16.30 uur.

Telefoon: 0592-201009
Email: info@hippics.nl
KvK-nr. 51645564

Adres
Hoofdstraat 26a
9451 BB  Rolde

Hippics Design en Startlijsten.nl zijn handelsnamen van Nijholt VOF

Neem contact op

De koffie staat bijna klaar.
Dit is een foutmelding
Dit is een success melding
account_circle
phone
email
chat